Critic National
, Tariceanu: Nu se mai poate intarzia cu depunerea motiuniii de cenzura dincolo de 1 septembrie, Critic National, Critic National

Tariceanu: Nu se mai poate intarzia cu depunerea motiuniii de cenzura dincolo de 1 septembrie

„Motiunea intarzie sa apara, pentru ca in discutiile pe care le-am avut cu presedintii Ciolacu si Ponta am concvenit ca nu e oportun sa depune motiunea de cenzura in perioada stari de alerta, iar acesta este unul dintre motivele pentru care credem ca PNL, tot timpul, trage de timp pentru a evita depunerea unei motiuni. La toamna acest lucru nu mai poate fi evitat. Aceasta politica este stravezie si pentru noi. PNL incearca s-a-si acopere gafele, sa-si acopere erodarea permanenta pe care o are in plan politic cu prelungirea acestei stari de alerta. Nu cred ca starea de alerta va putea fi prelungita la infinit. Deci planurile lor… Sigur ca pot gasi o portita, dar la toamna nu se mai poate intarzia cu depunerea motiuniii de cenzura dincolo de 1 septembrie”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

El mai spune ca misiunea viitorului guvern va fi organizarea libera a alegerilor locale si parlamentare.

„Nu vad necesar un politic, cu vad necesar sa aiba o singura misiune – organizarea libera a alegerilor locale si parlamentare. Nu as merge pe guvern de uniune nationala, pentru ca negocierile sunt extrem de anevoiase. Nu as merge pe un guvern politic”, a conchis liderul ALDE.

Si presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus recent ca o motiune de cenzura va fi depusa „a doua zi dupa terminarea starii de alerta”.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi