Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fetiță din lume, s-a transformat în femeia perfectă. Cum arată la 19 ani

Pe când avea 6 ani presa internațională a desemnat-o pe franțuzoaica Thylanne Blondeau drept „cea mai frumosa fetiță din lume”. Cum era de așteptat, micuța s-a transformat într-o tânără superbă.

Nu este o surpriză nici faptul că franțuzoaica a ales o carieră de model. Cu trăsăturile ei de păpușă, Thylanne Blondeau este un nume apreciat în lumea modellingului.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on Jun 11, 2020 at 10:00am PDT

Aceasta a debutat pe podiumul de prezentare la numai 4 ani, iar la 10 ani a pozat în celebra revistă Vogue. Atunci a fost un mic scandal, mulți considerând că imaginile cu fetița avea o tentă sexuală.

Fiica fostului fostbalist Patrick Blondeau și a prezentatoarei tv Veronika Loubry, Thylanne este o vedetă discretă, care încearcă să stea departe de lumea tabloidelor. Fanii ei o pot însă urmări pe rețelele de socializare, acolo unde postează și imagini din intimitate.

View this post on Instagram

As Mother Day is this week in France, I really wanted to celebrate all the mothers in the world, sending love to my very special one with Amor Amor.. She has always been in love with its notes of mandarin, jasmine and vanilla.. Just like me! @cacharelparfums #AmorAmor #CacharelSistas #ad

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on Jun 4, 2020 at 9:26am PDT

În timpul carantinei, aceasta a stat într-un apartament în Paris și și-a ținut fanii la curent cu activitățile ei zilnice.

sursa: https://cezicelumea.ro/thylane-blondeau-cea-mai-frumoasa-fetita-din-lume-s-a-transformat-in-femeia-perfecta-cum-arata-la-19-ani/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top