Critic National
Trafic feroviar blocat în Arad și circulație închisă pe mai multe drumuri din țară din cauza inundațiilor, Critic National

Trafic feroviar blocat în Arad și circulație închisă pe mai multe drumuri din țară din cauza inundațiilor

Centrul Infotrafic anunță că, vineri dimineața, traficul feroviar este blocat în Arad, iar circulația este închisă sau restricționată pe drumuri din județele Hunedoara, Botoșani, Alba și Brașov, din cauza inundațiilor.

Centrul Infotrafic anunță că, vineri dimineața, traficul feroviar este blocat în Arad, iar circulația este închisă sau restricționată pe drumuri din județele Hunedoara, Botoșani, Alba și Brașov, din cauza inundațiilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri dimineața este blocat traficul rutier pe DN 66A Uricani – Câmpul lui Neag, județul Hunedoara, la kilometrul 27+900 de metri, din cauza aluviunilor.

De asemenea, circulația este restricționată din cauza apei de pe carosabil pe DN 29A, între localitățile Rădăuți Prut și Rediu (km. 96+500-km. 97+015), județul Botoșani.

DJ 106 E, ce face legătura între localitățile Șugag, județul Alba – Jina, județul Sibiu, a fost inundat, pe carosabil ajungând aluviuni de pe versanți. Traficul este oprit începând cu ora 20.11, însă nu sunt mașini blocate și există rute alternative.

Centrul Infotrafic anunță că un pod a fost rupt de viitură pe DJ 137A, în satul Paloș, comuna Cața, județul Brașov, astfel că circulația a fost întreruptă începând cu ora 19.52. Există rute alternative prin orașul Odorheiu Secuiesc. De asemenea, pe DJ 22, între localitățile Ungra și Crihalma, județul Brașov, apele s-au retras de pe șosea, însă au rămas aluviuni, motiv pentru care se circulă îngreunat, cu viteză redusă.

Circulația este întreruptă pe ambele sensuri și DJ 668 orașul Călan-Streisîngeorgiu, județul Hunedoara, pe o porțiune de 400 de metri.

Traficul feroviar este oprit pe secția de cale ferată 317 Brad – Hălmagiu, în localitatea Țărmure, județul Arad, din cauza inundațiilor ce au afectat terasamentul căii ferate.

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi