Critic National
, Un deputat ALDE a fost depistat cu coronavirus, Critic National, Critic National

Un deputat ALDE a fost depistat cu coronavirus

Deputatul Constantin Avram a fost infectat cu coronavirus, potrivit unui comunicat transmis joi seară de ALDE, formațiunea din care face parte.

„Dl Constantin Avram a fost testat COVID 19 și confirmat pozitiv, în prezent fiind internat la Spitalul Județean Bacău, cu o stare generală bună. Precizăm că deputatul Constantin Avram nu a participat fizic la lucrările Parlamentului în această săptămână”, a transmis ALDE într-un comunicat.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 460 de cazuri noi de coronavirus în România, fiind cea mai mare creștere a numărului de cazuri de COVID-19 din data de 22 aprilie.

La începutul lunii iunie, Constantin Avram și alți cinci deputați ALDE s-au afiliat grupului PSD. Ei activau ca deputați neafiliați după desființarea grupului ALDE.

„Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a transmis Varujan Vosganian, de la tribuna Camerei Deputaților.

Afilierea la grupul PSD a venit într-o perioadă în care relația dintre cele două partide este una, din nou, foarte apropiată, existând dialog constant între Călin Popescu Tăriceanu și Marcel Ciolacu. Cele două partide ar putea colabora și la alegerile locale și parlamentare din acest an.

Constantin Avram este deputat de Bacău din 2012, ales din partea PC. În 2016 a fost reales după ce a candidat pe listele ALDE.

sursa: digi24.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi