Critic National
, Un roman a fost desemnat presedintele Intergrupului pentru Lupta impotriva Cancerului din Parlamentul European, Critic National, Critic National

Un roman a fost desemnat presedintele Intergrupului pentru Lupta impotriva Cancerului din Parlamentul European

Acest grup a fost creat la initiativa Coalitiei Europene a Pacientilor cu Cancer (ECPC) – cea mai mare asociatie care reuneste sub umbrela sa pacientii cu cancer din Europa – si este format din eurodeputati ai tuturor familiilor politice, precizeaza europarlamentarul roman.

Evenimentul virtual de inaugurare a Intergrupului pentru Lupta impotriva Cancerului va avea loc maine, 1 iulie, cu participarea comisarului european pentru Sanatate, Stella Kyriakides, si presedintele Comitetului pentru misiunea impotriva cancerului, prof. Walter Ricciardi.

„Cancerul nu poate fi invins in mod individual. Odata cu infiintarea acestui intergrup avem sansa ca partile interesate de la toate nivelurile de influenta si cu diverse experiente si fonduri sa colaboreze in beneficiul tuturor cetatenilor europeni (..)

In ciuda eforturilor depuse pentru scaderea incidentei cazurilor din Europa, cancerul ramane una dintre principalele provocari cu care se confrunta medicina si societatea noastra. Acesta este motivul pentru care Comisia a selectat cancerul drept una dintre cele cinci noi misiuni pentru cercetare si inovare in UE”, a scris Cristian Busoi pe pagina sa de Facebook .

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi