Critic National
, VIDEO INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2. Acuzații dure pentru PSD: Dacă în continuare se vor omorî între ei… , Critic National, Critic National

VIDEO INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, Episodul 2. Acuzații dure pentru PSD: Dacă în continuare se vor omorî între ei… 

Liviu Dragnea dezvăluie de după gratii strategia perdantă pe care o folosește actuala conducere a PSD în fața actualei Puteri. Fostul președinte al social-democraților aduce, indirect, acuzații grave lui Marcel Ciolacu pentru că nu a organizat un congres. Dragnea îl ironizează chiar pe actualul lider interimar că încă nu s-a maturizat, așa cum susținea, pentru a schimba și a conduce PSD-ul. Declarațiile au fost făcute, în exclusivitate, vineri, în a doua parte a interviului difuzat de Realitatea PLUS. 

 

„Dacă la PSD lucrurile vor rămâne la fel n-o să aibă probleme!

Dacă ei în continuare se vor omorî între ei…

Păi, știți cum rezolvă ei problema asta, să nu mai aibă dispute? Amână Congresul (congresul PSD pentru alegerea conducerii – n.red.).

Amână congresul și le tranșează după alegerile parlamentare.

Că, dacă trebuiau să-l facă, trebuiau să-l facă, să facă un congres imediat după  prezidențiale, nu interimat.

Acuma, dacă ai stat, și cu situația asta de pandemie, să te apuci să faci congres acuma, iar cu scandal intern, cu toată presa, care creează subiecte, și foarte bine că le creează, că de-aia e presă.

Și ăștia în continuare să facă tot felul de giumbușlucuri, sigur că le dai totul pe tavă. Dar până la urmă e decizia lor, sunt maturi, au zis la un moment dat că…, cum a zis Marcel Ciolacu?, că s-au maturizat politic. Și se vede chestia asta…”, a comentat ironic fostul președinte al PSD situația din partid în a doua parte a interviului din închisoare difuzat, vineri, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi