Critic National
critic national stiri 24/7

Anamaria Prodan lămurește: „Mi-e superdrag Alexa. E sufletul meu, iar Laur știe! Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori”

Anamaria Prodan, agent de jucători, a vorbit despre conflictul avut cu Dan Alexa, în prezent antrenor al celor de la Rapid. Agentul mai multor jucători, dar și al tehnicianului, a lămurit incidentul produs în vara trecută. Atunci, Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa cu pumnul în figură. Se întâmpla după după un meci dintre Astra, echipă condusă atunci de omul care e acum pe banca Rapidului, și Botoșani,s cor 2-2. S-a pus totul pe seama unei crize de gelozie, Alexa fiind așteptat în parcarea stadionului de o altă femeie. „Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc”, a spus Anamaria Prodan pentru emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Anamaria Prodan: „Îmi e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe” „Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a mai declarat Prodan pentru sursa citată.

Ce spunea Dan Alexa după ce a fost lovit cu pumnul în față de Anamaria Prodan: „Am predat o lecție de viață și educație tuturor bărbaților din România” După incident, Dan Alexa explica: „Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorțat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi