Cod roșu de inundații în bazinul hidrografic Suceava

Cod roșu de inundații în bazinul hidrografic Suceava

Potrivit sursei citate, până astăzi, la ora 10:00, se vor înregistra torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri rapide de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râul Suceava – bazin amonte S.H. Brodina.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Tinos.

Tot în această dimineață este valabil și un cod portocaliu pe râurile din bazinele hidrografice Suceava – bazin amonte S.H. Țibeni, Moldovița – bazin amonte S.H. Dragoșa.

“Ca urmare a precipitațiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Suceava – bazin amonte S.H. Țibeni, Moldovița – bazin amonte S.H. Dragoșa, județul: Suceava”, mai arată sursa citată.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top