Coliziune frontală pe DN19! Trei persoane au fost rănite

Un bărbat de 73 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sălard – Marghita, pe fondul unor afecțiuni medicale mai vechi, i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus, de un bărbat de 30 de ani, din comuna Abram, judeţul Bihor.

În urma impactului, conducătorul primului autoturism a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi un bărbat de 52 de ani, din comuna Abram, pasager în acelaşi autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Biroul Drumuri Naţionale şi Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top