Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Direcţia de Sănătate Publică Timiş

NOTĂ DE PRESĂ

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la situaţia epidemiologică din zona Făgetului, Direcţia de Sănătate Publică Timiş face următoarele precizări:

– În urma testărilor COVID-19, în perioada 14.07.2020-16.07.2020 au fost depistate pozitiv pentru infecţia cu SARS-Cov-2, un număr de 7 persoane, fără legătură epidemiologică demonstrată între ele. Până la această dată, nu au fost îndeplinite condiţiile pentru declararea unui focar de infecţie. Pentru fiecare caz s-a desfăşurat ancheta epidemiologică. Anchetele epidemiologice individuale, întocmite preliminar, continuă pentru depistarea sursei de infecţie pentru fiecare caz şi stabilirea contacţilor apropiaţi ai cazurilor. Au fost contactate persoanele din familie şi de la locul de muncă pentru a se stabili care dintre aceştia se încadrează în definiţia “contactului apropiat” şi s-au recomandat măsurile de profilaxie şi control.

Menţionăm faptul că, Direcţia de Sănătate Publică Timiş urmăreşte şi monitorizează cu deosebită atenţie evoluţia situaţiei infecţiei cu noul coronavirus în această zonă.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi