Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

1.000 de premii digitale pentru elevi şi profesori

În această vară, elevii şi profesorii au acces gratuit la un curs online de limba engleză, care îi ajută să îşi exerseze şi să îşi perfecţioneze cunoştinţele de gramatică.

Aceştia sunt provocaţi la o aventură online de învăţare a limbii engleze, Inspired Schools, un concurs la care pot câştiga unul din cele 1.000 de premii digitale, oferite de National Geographic Learning şi partenerii săi din România, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Centrul de Carte Fischer International.

Atât elevii cât şi profesorii trebuie să se înscrie online, pe Site-ul Fundaţiei Dan Voiculescu sau pe cartiengleza.ro şi să răspundă la o întrebare, care se referă la experienţa personală, digitală, pe care au avut-o în timpul în care şcoala s-a desfăşurat online.

În această vară vor fi acordate 1.000 de coduri de acces online gratuite pentru Grammar Explorer, o serie National Geographic Learning care stimulează gândirea critică şi dezvoltă cunoştinţele de limba engleză. Până pe data de 5 august, în fiecare săptămână vor fi premiaţi câte 100 de elevi şi 5 profesori.

Premiile vor fi acordate pe baza unor criterii de selecţie. Acestea sunt: abordare creativă, prezentarea atractivă a răspunsului şi încadrarea în termenul limită de trimitere.

Concursul este adresat elevilor care doresc să îşi consolideze cunoştinţele de limba engleză pe timpul vacanţei, dar şi profesorilor de limba engleză, care pot folosi la clasă, modele de predare National Geografic Learning, pentru a face lecţiile mai atrăgătoare şi mai distractive.

Cursurile Grammar Explorer stimulează gândirea critică şi sunt un suport foarte bun pentru învăţarea limbii engleze, folosind metodele secolului 21, exersând gramatica în ascultare, vorbire, citire şi scriere.

Concursul se desfăşoară în perioada 6 iulie – 5 august 2020.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi