Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Instituţia Prefectului – Judeţul Dâmboviţa

La nivelul judeţului Dâmboviţa, poliţiştii continuă să acţioneze integrat, cu efective mărite, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19, cât şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Totodată, aceştia continuă activităţile în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanţare socială.

Astăzi, conform DSP Dâmboviţa:

– Persoane confirmate cu COVID-19: 965 (30 persoane astăzi)
– Persoane vindecate, în total : 384
– Persoane decedate de la debutul pandemiei: 35
– Persoane confirmate care refuză internarea, în total: 73 (2 persoane astăzi)
– Persoane confirmate externate la solicitare, în total: 38.

Reprezentanţi ai ISU „Basarab I” Dâmboviţa au efectuat 21 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti precum şi decontaminarea tehnicii şi a personalului care a participat la acţiunile de transport. De asemenea, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au efectuat 8 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti şi a probelor recoltate.

Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-I proteja pe toţi cei din jur.

CENTRUL JUDEŢEAN DE COMUNICARE ŞI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEŢULUI DAMBOVIŢA


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi