Comunicat de presă – Instituţia Prefectului Judeţul Timiş

În contextul informării privind situaţia COVID – 19 în judeţul Timiş aducem la cunoştinţă faptul că în data de 12 iulie 2020, numărul cazurilor confirmate de la debutul pandemiei a ajuns la 600. Totodată, conform Direcţiei de Sănătate Publică sunt internate 33 de persoane.

În ceea ce priveşte focarul de COVID-19 de la a Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, precizăm faptul că au fost confirmate 6 cazuri, iar ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş este în desfăşurare, fiind recoltate peste 100 de probe de la personalul medical şi pacienţii spitalului.

Referitor la focarul de la o unitate de procesare a cărnii, unde 8 angajaţi vietnamezi au fost contaminaţi cu coronavirus este în curs de desfăşurare ancheta epidemiologică a DSP. Cei 8 angajaţi vietnamezi, împreună cu alţi 60 de angajaţi din Vietnam, locuiau în spaţii locative puse la dispoziţie de angajator. Cei 60 de angajaţi vietnamezi au fost izolaţi sub supraveghere timp de 14 zile.

Despre acest caz a fost anunţat Centrul Naţional pentru Coordonarea Intervenţiei în vederea informării Ambasadei Vietnamului din România.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top