Comunicat de presă – Partidul Verde Suceava

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că s-a cuibărit o frică de a pierde puterea în sânul PNL, iar pentru putere minii liberalii încearcă să ne îngrădească drepturile apelând, aşa de suprafaţă, la o schemă intitulată Legea carantinei. Sub pretextul apărării sănătăţii ne vor restrânge din drepturile noastre, ducându-ne pe noi, românii, într-un „ţarc” amenajat de fricoşi.

Bineînţeles ca o lege să treacă de Parlament ai nevoie de o majoritate. Şi cine o deţine? PSD. Deci se conturează iarăşi o înţelegere între PNL-PSD pentru putere. Ba mai mult, dacă Legea carantinei trece aşa cum a fost gândită de mini liberali, cele două partide, PNL şi PSD, vor scăpa repede şi de posibili contracandidaţi la alegerile locale. Îi bagi la izolare pe perioada înscrierilor, adică 2 săptămâni, şi gata-i treaba. Lucrurile se leagă, iar drumul de la democraţie la o dictatură este scurt şi plin de proşti.

Singurele soluţii de a anula „ţărcuirea” rămân: respingerea legii, demonstraţiile (din nefericire românul nu are sângele sârbului de a lupta pentru drepturi) şi UE. Partidul Verde filiala judeţeană Suceava aminteşte actualilor conducători ai PNL şi în special domnului Ludovic Orban, cum după 22 Decembrie 1989, românii îşi apărau libertatea. În acea vreme, în perioada anilor ’90, gândirea liberală era puternică, sănătoasă, dornică de libertate, de dezvoltare reală, iar printre tinerii care-şi cereau drepturile în stradă, erau şi mulţi liberali. Astăzi, acei liberali tineri din ’90, furaţi de magia puterii, vor să ne „ţărcuiască”.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.