Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Primăria Municipiului Alba

Încăƒ din perioada stăƒrii de urgenţă, dar şi pe toatăƒ durata vacanţei de varăƒ, în mai multe grăƒdiniţe se desfăşoară lucrări de reparaţii, întreţinere şi modernizare. Sunt vizate atâ˜t spaţii interioare, dar şi suprafeţe exterioare ce cuprind curţi sau locuri de joacăƒ.

Pânăƒ în acest moment s-au finalizat intervenţiile la grăƒdiniţele 7, 8, 10, 13 şi la cea din Miceşti. S-au reamenajat spaţii de joacăƒ, au fost înlocuite suprafeţe de gresie, parchet şi dale, grupuri sanitare, s-au refăƒcut zugrăƒveli şi elemente de izolaţie termicăƒ a clăƒdirilor. La Miceşti şi la grăƒdiniţa cu program prelungit număƒrul 2 s-au schimbat şi centralele termice.

Alte lucrăƒri sunt în derulare la grădiniţa „Dumbrava Minunată”, „Scufiţa Roşie”, grăƒdiniţele număƒrul 2, 8, 11 şi cea din Oarda de Jos.

În perioada urmăƒtoare se vor finaliza şi aici lucrăƒri ce ţin de termoficare, tavan fals casetat, pardosealăƒ de tip tarkett, grupuri sanitare, reparaţii în săli de mese şi clase.

N-aţi spune o noutate prin faptul căƒ niciun efort nu e prea mare pentru confortul, siguranţa şi viaţa lipsităƒ de griji a celor mici.

În schimb, trebuie săƒ admit căƒ răƒgazul oferit de starea de urgenţăƒ ne-a prins bine şi am putut lucra în grăƒdiniţe. Am avansat sau chiar am finalizat multe lucrăƒri de modernizare în reţeaua de învăƒţământ preşcolar. Cu adevăƒrat, mai important decât orice satisfacţie ce ţine de obligaţiile pe care le avem, sunt zâ˜mbetele lor şi mulţumirea că părinţii ştiu căƒ pot conta pe noi. Se lucreazăƒ şi la multe şcoli, pe diverse linii de finanţare şi, sunt convins căƒ din punctul nostru de vedere, începutul de an şcolar va aduce multe plusuri.”spune Voicu PAUL, viceprimar cu atribuţii de primar.

În completare la toate acestea, se adaugă şi implementarea de măƒsuri ISU la douăƒ unităţi de învăţământƒ.

Robert ROMAN

Consilier, Cabinetul primarului

Purtăƒtor de cuvâ˜nt

Municipiul Alba Iulia


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi