Comunicat de presă – Primăria Municipiului Alba

Încムdin perioada stăƒrii de urgenţă, dar şi pe toatムdurata vacanţei de varăƒ, în mai multe grăƒdiniţe se desfăşoară lucrări de reparaţii, întreţinere şi modernizare. Sunt vizate atâ˜t spaţii interioare, dar şi suprafeţe exterioare ce cuprind curţi sau locuri de joacăƒ.

Pânムîn acest moment s-au finalizat intervenţiile la grăƒdiniţele 7, 8, 10, 13 şi la cea din Miceşti. S-au reamenajat spaţii de joacăƒ, au fost înlocuite suprafeţe de gresie, parchet şi dale, grupuri sanitare, s-au refăƒcut zugrăƒveli şi elemente de izolaţie termicムa clăƒdirilor. La Miceşti şi la grăƒdiniţa cu program prelungit număƒrul 2 s-au schimbat şi centralele termice.

Alte lucrăƒri sunt în derulare la grădiniţa „Dumbrava Minunată”, „Scufiţa Roşie”, grăƒdiniţele număƒrul 2, 8, 11 şi cea din Oarda de Jos.

În perioada urmăƒtoare se vor finaliza şi aici lucrăƒri ce ţin de termoficare, tavan fals casetat, pardosealムde tip tarkett, grupuri sanitare, reparaţii în săli de mese şi clase.

N-aţi spune o noutate prin faptul cムniciun efort nu e prea mare pentru confortul, siguranţa şi viaţa lipsitムde griji a celor mici.

În schimb, trebuie sムadmit cムrăƒgazul oferit de starea de urgenţムne-a prins bine şi am putut lucra în grăƒdiniţe. Am avansat sau chiar am finalizat multe lucrăƒri de modernizare în reţeaua de învăƒţământ preşcolar. Cu adevăƒrat, mai important decât orice satisfacţie ce ţine de obligaţiile pe care le avem, sunt zâ˜mbetele lor şi mulţumirea că părinţii ştiu cムpot conta pe noi. Se lucreazムşi la multe şcoli, pe diverse linii de finanţare şi, sunt convins cムdin punctul nostru de vedere, începutul de an şcolar va aduce multe plusuri.”spune Voicu PAUL, viceprimar cu atribuţii de primar.

În completare la toate acestea, se adaugă şi implementarea de măƒsuri ISU la douムunităţi de învăţământƒ.

Robert ROMAN

Consilier, Cabinetul primarului

Purtăƒtor de cuvâ˜nt

Municipiul Alba Iulia


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.