Comunicat de presă – Primăria Sighişoara

Două surori de nota 10, premiate pentru performanţă în educaţie

Sfrijan Penciu Ana şi Sfrijan Penciu Ilinca, două eleve sighişorene de nota 10 au fost premiate, astăzi, de către primarul municipiului Ovidiu-Dumitru Mălăcrăvean.

La examenul de Evaluare Naţională de anul acesta Ana a obţinut nota 10, aceeaşi performanţă fiind atinsă şi de sora sa în urmă cu doi ani. Şi pe parcursul celor patru ani de studiu, cele două fete au dat dovadă de performanţă, media de absolvire a acestora fiind maximă. Ambele surori au fost eleve ale Şcolii Gimnaziale “Radu Popa”.

“Felicitări celor două surori, părinţilor care le-au fost alături, cadrelor didactice care le-au pregătit. Am avut astăzi parte de un moment frumos, al întâlnirii cu cele două fete şi părinţii lor iar intr-o atmosferă destinsă, am putut discuta despre performanţă, despre eforturi şi aşteptări, despre anii de şcoală. Le urez succes şi le-am transmis să-şi păstreze încrederea în forţele proprii. Educaţia reprezintă cea mai sigură investiţie într-un viitor mai bun pentru noi şi pentru copiii noştri, iar astfel de rezultate nu pot decât să ne bucure ” primar, Ovidiu Dumitru Mălăncravean.

În semn de apreciere pentru dedicarea ce a stat la baza acestor rezultate, cele două surori de nota zece au fost premiate de către municipalitate.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top