Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Senator Ioan Iustin Talpoş (PNL)

Senatorul de Maramureş, Ioan Iustin Talpoş: Fac un apel către toţi maramureşenii, virusul este real şi extrem de periculos. E important să respectăm regulile de protecţie pentru noi, familiile noastre, pentru cei din jurul nostru!

În ultimele zile, România a înregistrat un număr record de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus şi în lipsa unei legi prin care instituţiile statului ar avea pârghiile necesare pentru a stabili măsurile care se impun pentru toate situaţiile de risc epidemiologic, responsabilitatea cade pe umerii cetăţenilor. De la începutul pandemiei şi până în prezent, numai în judeţul nostru au fost înregistrate 232 de cazuri.

„Legea carantinării şi a izolării în caz de epidemie şi risc biologic este absolut necesară în această perioadă, deoarece ajută autorităţile să intervină, atunci când e cazul, cu o serie de măsuri pentru a ţine sub control pandemia şi a proteja viaţa şi sănătatea românilor, însă având în vedere piedicile puse de unii decidenţi politici prin care se amână de câteva zile votul final, este de datoria românilor să respecte măsurile necesare pentru a-şi apăra sănătatea şi viaţa. Aceste măsuri de distanţare fizică, purtare a măştilor în situaţiile în care se impune acest lucru şi de respectare a normelor sanitare sunt pentru protejarea tuturor. Prin intermediul jurnalmm.ro, fac un apel către toţi maramureşenii: virusul este real şi extrem de periculos. Deşi în judeţul nostru, deocamdată, rata de transmitere nu a înregistrat creşteri mari, e extrem de important să respectăm regulile în continuare, atât pentru noi, cât şi pentru familiile noastre şi pentru cei din jurul nostru. Aceasta e singura modalitate de a controla şi în cele din urmă a stopa pandemia” a declarat pentru jurnalmm.ro senatorul de Maramureş, Talpoş Iustin.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi