Criză financiară la CFR Cluj! Ardelenii au luat o decizie de ultimă oră: „N-au mai înscris echipa!”

CFR se confruntă cu probleme tot mai mari, iar ratarea titlului ar fi o lovitură grea pentru campioana României, care a aflat că și Dan Petrescu este infectat cu coronavirus. Clujenii nu se vor mai baza pe echipa a doua, pandemia de coronavirus aducând o criză financiară în Gruia, deși echipa a ajuns până în 16-imile Europa League. CFR Cluj renunță la echipa a doua! Atac dur al lui Alin Minteuan „Din cauza pandemiei de coronavirus, oficialii ardeleni au decis să nu mai înscrie echipa in Liga 3”, scrie sport.ro. Înaintea pandemiei de COVID-19, CFR Cluj II era pe locul 13 în al treilea eșalon. Aflat în conflict cu Bogdan Mara, Alin Minteuan acuză faptul că oficialii lui CFR Cluj nu se comportă așa cum ar trebui cu juniorii echipei și că promovarea tinerilor se face ținând cont de anumite interese. „Nu mai aveam încredere în ceea ce se întâmplă la CFR cu Academia. Pe Bogdan (fiul lui Alin Minteuan) l-au îndepărtat efectiv de peste tot. Nu ne-au transmis direct să plecăm, dar prin modul de a se comporta ne-au împins către această soluție radicală. Lucrurile s-au derulat exact ca în cazul meu. Problema e că în conducerea lui CFR sunt oameni foarte mici care procedează anormal. Știu bine copiii din centrul lui CFR, am lucrat cu ei, sunt mulți talentați și cu perspective deosebite, dar nu sunt băgați în seamă”. ProSport a aflat că oficialii CFR-ului vor cere celor de la LPF oprirea campionatului, din pricina multiplelor cazuri de coronavirus cu care se confruntă. În cazul în care se preia modelul aplicat în liga a treia și liga a patra din Anglia, CFR ar fi desemnată campioană și ar merge în preliminariile Champions League. Lista persoanelor infectate cu COVID-19 de la CFR Cluj:

Grzegorz Sandomierski (portar) Adrian Păun (mijlocaş) Damjan Djokovic (mijlocaş) Cristi Manea (fundaș) Cristian Moldovan (antrenor cu portarii) Costin (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.