Cu cinematografele încă închise, rușii prind gustul filmelor văzute din mașină

Chiar dacă în Rusia au fost lansate treptat măsuri de relaxare, nu toate activitățile recreative se desfășoară că înainte de declanșarea pandemiei.

Rămâne o problemă cu cinematografele, care încă sunt închise. De aceea, rușii s-au gândit să adopte și ei conceptul drive-in cinema, atât de popular în Statele Unite. Corespondentul TVR Liviu Iurea a fost la deschiderea primului cinema-parking la Moscova.

Cu mult înainte de începerea filmului , șoferii entuziaști, în familie sau cu prieteni s-au grăbit să ocupe cele mai bune locuri pentru vizionare.

Se pot comanda anumite gustări, băuturi răcoritoare chiar și nelipsitul popcorn. Sunetul se captează direct în mașină, reglând radioul pe frecvența afișată pe ecran.

În condițiile în care cinematografele rămân încă închise, s-a găsit o soluție pentru cinefili. S-au amenajat parcări speciale, unde poți să vii și să vizionezi un film fară să cobori din mașină.

Echipamentul de proiecție este unul modern și asigură o calitate foarte bună a imaginii.

Pentru că este vara și vreme frumoasa , iubitorii de film în aer liber își scot scaune și fotolii de campanie pentru a se simți mai confortabil. Iarna va fi mai dificil.

Vizionările sunt gratuite. Trebuie doar să te înregistrezi pe un site pentru rezervarea locului de parcare. Într-o prima etapă , proiectul va continua la Moscova până în luna octombrie.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top