FIFA 20 Summer Heat: Alexis Sanchez versus Jose Callejon! Două super-carduri marca eSeria A

Seria „Summer Heat” a reușit până la momentul actual să ofere jucătorilor de FIFA super carduri și evenimente. Pe lângă jucătorii oferiți gratuiți sau „SBC-uri”, EA SPORTS a pus la dispoziția jucătorilor și o idee interesantă: Duel între doi jucători din același campionat. eSeriaA scoate în prim-plan doi super jucători ofensivi, Alexis Sanchez și Jose Callejon. Ambii jucători joaca pentru formații din campionatul Italiei și au un super-card de rating 92. Cea mai bună atribuție pentru mijlocașul de la Napoli, Callejon, este viteza de 97, în timp ce Alexis Sanchez impresioneaza și el printr-un dribling de 96. Cardurile jucătorilor au un preț foarte modest pe piața de transfer, ambii find cotați la aproximativ 100.000 de monede. Arthur Masuaku versus Trezegeut a fost evenimentul similar, ambele carduri primind un rating asemănător, de 92.

Arthur Masuaku versus Trezeguet, cel mai nou duel din ePremier League. Recenzia completă a cardurilor 

Alexis Sanchez versus Jose Callejon Cardurile fac parte din seria „Squad Building Challenger” și expiră pe 27 iulie. Prețul estimate este de 100.000 monede pe piața de transfer. Summer Showdown Callejon • Minimum un jucător de la Napoli în echipă • Minimum Squad Rating de 85 • Minimum Team Chemistry de 50 COST TOTAL: 106k PS4 / 121k Xbox One Mijlocașul de bandă dreapta de la Napoli are o viteză impresionantă de 97, un șut de 93, pasă de 90 și un dribling de 94. Jucătorul nu impresionează totuși pe partea de forță fizică, abilitate cotată la rating de 72. Summer Showdown Sanchez • Minimum un jucător de la Inter în echipă • Minimum Squad Rating de 85 • Minimum Team Chemistry de 50 COST TOTAL: 104k PS4 / 105k Xbox One The post FIFA 20 Summer Heat: Alexis Sanchez versus Jose Callejon! Două super-carduri marca eSeria A appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.