Fostul director Unifarm, audiat la DNA. El a fost confruntat cu un denunțător din dosarul achizițiilor de măști

Adrian Ionel Eugen_Inquam Ganea (4)

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, a fost audiat marţi la DNA în dosarul în care este acuzat, printre altele, de luare de mită într-un contract de achiziție de măști. Adrian Ionel a fost confruntat cu unul dintre denunțători, potrivit Agerpres.

Adian Ionel a ajuns dimineață șa DNA și a stat câteva ore. El nu a făcut declarații la intrare, iar când a plecat a spus doar: „Sunt nevinovat şi voi dovedi acest lucru”.

„A reieşit, spun eu, că denunţătorul a minţit. Aşa cum, de altfel, a rezultat şi în urma testului poligraf. A minţit de sus până jos”, a declarat avocatul fostului director Unifarm, Alexandru Morărescu, citat de Mediafax. 

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contracat de achiziție a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu virusul COVID 19 (250.000 de combinezoane și 3 milioane de măști chirurgicale), la începutul lunii martie. Echipamentele livrate erau neconforme. Directorul UNIFARM a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Editor: B.P.

sursa: digi24.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.