Război între Gigi Becali și Edi Iordănescu! Patronul FCSB, devastator la TV: „Nu îmi răspundea la telefon, dar îi dădea mesaje lui MM” + Răspunsul tehnicianului: „Căuta antrenor pe Google și s-a supărat pe mine”

Gigi Becali a continuat seria declarațiilor făcute la adresa lui Edi Iordănescu, dezvăluind că antrenorul era cât pe ce să devină tehnicianul lui FCSB. Totul s-a încheiat, însă, când acesta nu i-a mai răspuns la telefon patronului, dar a comunicat prin mesaje cu Mihai Stoica.   Declarațiile lui Gigi Becali vin în contextul în care Edi Iordănescu a spus că a purtat o discuție cu patronul FCSB pentru preluarea băncii tehnice și că nu și-ar dori să antreneze clubul roș-albastru, acuzând ingerințe din partea „latifundiarului din Pipera”. Gigi Becali, devastator la adresa lui Edi Iordănescu „Stai cuminte că n-ai antrenat decât Gaz Metan și două săptămâni la CFR. Nu zic că nu e antrenor bun, dar dacă vorbește despre telecomandă și de telefon, îi spun și eu asta. Glumesc cu Edi. Nu mă supăr pe Edi, dar trebuie să-i mai dau câte una. Edi era 95% antrenor la noi, dar n-a mai răspuns la telefon. În același timp îi dădea mesaje lui MM. El de-aia nu mai poate să vină, că a negociat cu mine față-n față și apoi nu mi-a mai răspuns la telefon, dar îi dădea mesaje lui MM de câte un kilometru”, a declarat Gigi Becali la Digisport. Edi Iordănescu i-a dat replica patronului FCSB La scurt timp după intervenția televizată a lui Gigi Becali, antrenorul Edi Iordănescu a simțit nevoia să răspundă. „A fost o negociere sezonul trecut. Cred că avem percepții diferite. Eu când am plecat din Pipera, am eram convins 95% că nu se va face (nr. red. – ca Edi Iordănescu să devină antrenor la FCSB). A doua zi am plecat cu familia în Grecia. Cu MM mi-am reconstruit relația pe care am avut-o, pentru că a fost o perioadă în care nu am vorbit. Mi-a spus niște lucruri, a fost un mijloc normal și decent de comunicare. E foarte bine, pentru că ieșirea dânsului îmi face un pustiu de bine, pentru că nu va mai apărea numele meu acolo. Mi-a dat interdicție, bine. Dacă domnia sa se simte, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.