Un aeroport din tara reia zborurile spre Marea Britanie, Spania si Belgia

thumbs

Reprezentantii aeroportului anunta ca miercuri se reiau si zborurile directe spre si dinspre Bruxelles – Charleroi si Valencia, iar din 10 iulie se va relua si cursa directa spre si dinspre destinatia Madrid.

Reluarea zborurilor aeriene de legatura intre Romania si alte tari, inca de luna trecuta, a facut posibila reluarea operarii zborurilor regulate de pe Aeroportul Timisoara spre si dinspre destinatii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen si Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Venetia), Franta (Paris-Beauvais).

Ca urmare a reactualizarii listei tarilor care sunt considerate sigure si din care pasagerii pot reveni in tara fara sa mai intre in izolare sau carantina, pe langa destinatiile din Germania, Italia si Franta, se mai adauga un numar de 22 de tari.

„Cu 3 dintre acestea Aeroportul Timisoara are legatura aeriana directa, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi)”, au precizat reprezentantii aeroportului.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.