„Adio, dar rămân cu tine”. Dinamo a anunțat că s-a despărțit de Mattia Montini, dar atacantul italian este dispus să rămână. „Poate să-mi propună un nou contract”

Dinamo a scăpat de prima retrogradare din istorie, după ce Federația a schimbat sistemul competițional și a decis să fie 16 echipe în prima ligă. Situația la formația din „Ștefan cel Mare” rămâne însă delicată. Gruparea antrenată de Gigi Mulțescu a anunțat vineri că s-a despărțit de 7 jucători. Unul dintre ei este Mattia Montini. Italianul nu este foarte convins că vrea să plece. Mattia Montini nu a făcut deloc un sezon grozav. A marcat 4 goluri în 23 de partide, iar multă vreme a fost și accidentat. Clubul Dinamo a anunțat astăzi că atacantului italian nu i-a fost prelungit contractul. Jucătorul nu vorbește atât de apăsat de divorț. Spune că este gata la noi negocieri Vorbesc în fiecare zi cu şefii clubului despre un upgrade la situaţia mea. Dacă Dinamo mă vrea, poate să îmi propună un nou contract, dar în acest moment nu am primit nimic de la club. Vorbesc cu Bogdan Bălănescu, avem o relaţie bună şi am spus că dacă voi primi o ofertă bună, o să putem să stăm de vorbă şi poate chiar să prelungim. În acest moment nu am luat încă în calcul alte oferte. Dacă situaţia rămâne în felul care este acum, Dinamo nu poate să îmi propună un nou contract pentru că nu ar avea bani pentru un nou contract. Zilele următoare vom ştii ce se va întâmpla la Dinamo, poate cu proprietari noi, cu buget nou. Oricum, noi vorbim zilnic. Vreau să spun că în această situaţie nu pot să rămân. Am şi eu familie şi la modul în care arată acum lucrurile, dacă nu se schimbă ceva, nu pot să rămân”, a declarat Montini, pentru Fanatik. Cei 7 jucători care au plecat de la Dinamo Gruparea din Ștefan cel Mare a anunțat că nu a prelungit contractele a 7 jucători. Este vorba de Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic „Clubul din Ștefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor 7 jucători care au (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top