Critic National
critic national stiri 24/7

Alimentaţia sănătoasă, între accesibilitate şi responsabilitate. Este neaparat necesar ca mâncarea sănătoasă să fie şi scumpă?

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, producţia alimentară este responsabilă de 20-30% din totalul emisiilor de gaze cu efect de sera şi 66% din totalul apei utilizate, la nivel global. Sustenabilitatea devine model de dezvoltare numai dacă ţările, sectoarele economice, firmele şi cetăţenii conştientizează, îşi însuşesc şi folosesc principiile ei.

cititi articolul complet în Adevarul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi