Andrei Mureșan amână decizia de a-și încheia cariera de fotbalist și revine la ”U” Cluj: ”Aș fi făcut o greșeală mare. Acești oameni mi-au arătat iubire”

Oficialii clubului Universitatea Cluj au reușit să-l convingă pe fundașul central Andrei Mureșan (35 de ani) să renunțe la ideea de a se retrage din activitate și să mai rămână un an alături de echipa din Liga 2 la care evoluase ultima dată. Jucătorul originar din Turda a decis să se întoarcă la ”U” Cluj, echipă de la care s-a lansat în fotbal, și de la care luase decizia să renunțe la cariera sa după ce a jucat în doar două meciuri în 2020 (cu Argeș 1-1 și Metaloglobus 1-2), până în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei COVID-19. În iarnă își încheiase conturile cu CFR Cluj și semnase cu ”U”. CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

Andrei Mureșan amână decizia de a-și încheia cariera de fotbalist și revine la ”U” Cluj: ”Aș fi făcut o greșeală mare. Acești oameni mi-au arătat iubire”

The post Andrei Mureșan amână decizia de a-și încheia cariera de fotbalist și revine la ”U” Cluj: ”Aș fi făcut o greșeală mare. Acești oameni mi-au arătat iubire” appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.