Critic National
critic national stiri 24/7

Aruncă bomba! „Încă nu s-a semnat! Proprietarul din acte al lui Dinamo nu era în București” + Clauza de 100.000 de euro

Ionuț Chirilă, omul care a format generația de excepție a roș-albilor, una în care evoluau Hîldan, Florentin Petre, Tararache sau Cezar Dinu, susține că tranzacția vînzării clubului Dinamo către investitorii iberici nu e parafată. „Câinii” au anunţat joi că formația din „Ștefan cel Mare” are un nou acţionar majoritar, compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. „Eu din câte știu, încă nu s-au semnat actele. Acolo sunt niște lucruri în ceață…Suporterii au avut un rol determinant în a rezolva niște lucruri și au acoperit găurile unui management dezastruos din anii precedenți. Ar fi trebuit consultați. Din punctul meu de vedere, există în continuare niște convulsii, acolo mocnește ceva. Lucrul ăsta a fost făcut așa puțin prin spate și va declanșa valuri de nemulțumiri, suporterii se vor simți marginalizați”, a spus Ionuț Chirilă la Digi Sport. Ionuț Chirilă: „Proprietarul din acte al lui Dinamo nu era în București” „Într-un termen de 45 de zile, fanii trebuie chemați la discuții. În cazul în care se ia o decizie fără acordul lor sau fără să fie prezenți la masa negocierilor, se plătește clauza de 100.000 euro. Eu din câte am înțeles proprietarul din acte al lui Dinamo nu era în București când s-a finalizat această tranzacție. Vom vedea ce se întâmplă. Să sperăm că Dinamo va avea în fine o strategie bună și va redeveni un club important”, a anunțat tehnicianul.

Membrii DDB tună: „Capul plecat se potrivește oilor, nu câinilor!” „DDB A SALVAT DINAMO. Dacă nu era DDB, spaniolii nu mai aveau ce cumpăra. Dacă nu era DDB, acum nu se mai vorbea de noul stadion și nici de Săftica; La 31.07, DDB trebuia să mai primească 7,5% din club. Nu s-a întâmplat pentru că „frizerul” de la Lotus a plecat la mare. (n.red. – patronul în acte al lui Dinamo). Cât de convenabil; Negoiță a omis „amănuntul” celor 7,5% și a vândut și ce nu avea dreptul să vândă. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi