CFR a respins oferta pentru Djokovic! Ce sumă au refuzat clujenii | EXCLUSIV

Presa din Turcia a anunțat astăzi transferul lui Damjan Djokovic la Istanbul Bașakșehir, însă lucrurile stau diferit, în realitate. Campioana Turciei a făcut o ofertă oficială CFR-ului, pentru mijlocașul central de 30 de ani. Echipa preferată a președintelui Erdogan a oferit 800.000 de euro în schimbul fotbalistului croat. Oferta a fost însă refuzată de către oficialii echipei clujene. Aceștia consideră că suma este prea mică, în raport cu valoarea jucătorului și că ar fi o greșeală să se despartă de Damjan Djokovic în acest moment. Mijlocașul este jucător de bază pentru Dan Petrescu și CFR vrea să se folosească de el în preliminariile cupelor europene, în speranța că echipa va atinge din nou faza grupelor, măcar în Europa League. Djokovic, nemulțumit de restanțele financiare de la CFR Cluj Damjan Djokovic nu este în cele mai bune relații cu clubul, după ce s-a plâns public de faptul că are restanțe financiare neonorate de mai mult timp și a acuzat oficialii CFR-ului că nu își respectă angajamentele. În ciuda acestui aspect, CFR ar putea accepta o ofertă pentru Djokovic abia după ce se încheie actualele preliminarii și i-a transmis asta jucătorului. Vin banii de la UEFA În ciuda întârzierii unor plăți către fotbaliști clujenii nu sunt disperați să-l vândă pe Djokovic și pentru că așteaptă banii de la UEFA. Forul continental a amânat plățile pentru sezonul precedent al cupelor europene, până la finalizarea stagiunii de Champions League și Europa League. Acesta a fost principalul motiv pentru care CFR a avut întârzieri la jucători.

Două surprize pregătite de Dan Petrescu lui Dinamo Zagreb: Djokovic și Debeljuh

CFR va întâlni miercuri, de la ora 21:00, campioana Croației, în turul doi preliminar din Champions League. Dan Petrescu le-a pregătit două surprize celor de la Dinamo Zagreb, în lotul trimis la UEFA pentru acest meci și este vorba chiar (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top