Ciclism: Grosu nu a participat la Campionatele Europene de şosea ca urmare a unui caz suspect de COVID-19 la echipa de club

Ciclistul român Eduard Grosu nu a putut participa la Campionatele Europene de şosea de la Plouay (Franţa) ca urmare a unui caz suspect de COVID-19 în cadrul echipei sale de club, Team Nippo Delko One Provence, informează Federaţia Române de Ciclism (FRC) pe un site de socializare.

„Din cauza unui caz suspect de COVID-19 în interiorul echipei mele (n.r. – Team Team Nippo Delko One Provence), medicul UCI nu mi-a autorizat participarea astăzi la Campionatele Europene. Îmi pare foarte rău, sunt extrem de frustrat pentru că mă simt în cea mai bună formă şi astăzi puteam să fac un rezultat foarte bun. O să revin cu detalii cât mai curând posibil”, a afirmat Grosu, citat de Federaţia Română de Ciclism într-o postare pe contul oficial de Facebook.

În afară de Eduard Grosu, la Campionatele Europene de şosea nu a putut participa nici Serghei Ţvetcov, acesta acuzând probleme de sănătate care îi afectează forma fizică şi sportivă.

„Naţionala României este urmărită de ghinion: la startul probelor de fond din cadrul Campionatelor Europene de şosea de la Plouay, Franţa, se vor afla, din păcate, doar Adi Marcu şi Iustian Vaidian, la categoria U23 Masculin, şi Emil Dima, la Elite Masculin. Înţelegem pe deplin şi împărtăşim regretul lui Edi, precum şi pe cel al lui Serghei, şi suntem în continuare încrezători în şansa băieţilor”, se arată în postarea FRC pe site-ul de socializare citat.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dãdârlat)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.