Comunicat de presă – Sibiu Sounds Festival

SIBIU SOUNDS FESTIVAL continuă cu ediţia a III-a

SIBIU SOUNDS FESTIVAL – singurul festival dedicat exclusiv trupelor locale anunţă perioada celei de-a treia ediţii. Evenimentul se va desfăşura între 11 şi 13 septembrie 2020 în Piaţa Habermann, când îşi propune să aducă în faţa sibienilor cele mai importante trupe locale care au piese în compoziţie proprie.

Pe scena Sibiu Sounds vor susţine show-uri live artiştii din Sibiu, mai mult sau mai puţin cunoscuţi, dar care au piese proprii, 100% originale, ce aparţin unor genuri muzicale diverse – de la jazz, blues, pop şi rock, până la folk, hip hop şi stiluri experimentale.

Sibiu Sounds a devenit pentru artiştii locali o platformă prin care aceştia se pot exprima liber în condiţii tehnice foarte bune, susţinuţi de echipamente de scenă profesionale, într-o producţie muzicală promovată intens. Pentru a da continuitate acestei misiuni, organizatorii evenimentului şi-au propus să continue demersul în acest an atipic pentru a ţine alături comunitatea de artişti din Sibiu şi fanii lor, în ciuda măsurilor suplimentare de care participanţii vor trebui să ţină cont.

Intrarea la concerte este gratuită.

Festivalul este organizat de Asociaţia Culturală S.ART şi este un proiect cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu.

Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina de Facebook Sibiu Sounds.

Persoana de contact: Ilie Vlad 0722381779


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.