Cum făcea Giovani Becali transferurile din pușcărie! De la telefonul penitenciarului a vorbit cu Koeman: „Am un fundaș, îl cheamă Gardoș”

Giovanni Becali a transferat peste 200 de jucători români de-a lungul timpului, unul dintre ei fiind Florin Gardoș. Becali s-a retras oficial din impresariat, fiind condamnat în 2014 în „Dosarul Transferurilor”, însă el a efectuat diferite transferuri și în perioada în care era după gratii. Una dintre mutări a fost cea a lui Florin Gardoș de la FCSB la Southampton, iar Ronald Koeman, atunci antrenorul echipei engleze, a fost intermediarul. „Nu uitați că eu, la pușcărie, la Slobozia, am transferat un jucător de 6,8 milioane de euro, printr-un telefon pus pe perete, acolo. Pe Gardoș! Vorbesc cu Dragoș Sârbu la telefon și-mi spune că la Southampton e Ronald Koeman antrenor…Dă-i un telefon și spune-i că-l sun de la numărul ăsta, spune-i ultimele cifre, să știe că e centrala”, a spus Giovani Becali la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Giovani Becali – Ronald Koeman Ronald Koeman: Giovani, am auzit, am citit de tine și de Popescu. Asta-i viața, ai grijă. Giovani Becali: Lasă asta că am eu grijă. Am un jucător fundaș central, interesant pentru tine. Îl cheamă Gardoș! Am vorbit cu Pochettino când era acolo și l-am propus. Ronald Koeman: Sună-mă mâine la aceeași oră și îți dau un răspuns Dialogul a continuat a doua zi, de asemenea de la telefonul penitenciarului: Ronald Koeman: – Giovani, care-i prețul?! Giovani: – În jur de șase milioane, dar Steaua vrea șapte… …„Transferul s-a făcut pe 6,8 milioane, patru ani, cu un milion salariu pe an. A avut ghinioane, dar a luat patru milioane… El putea să rămână la Steaua pe zece mii! Eu am transferat jucători și am fost la cluburile alea mari. Vă rog să-mi spuneți în următorii zece ani, să ne țină Dumnezeu sănătoși!, dacă vreun manager intră în casele alea în care am intrat eu… E greu să intri în cluburile alea”, a explicat fostul impresar pentru sursa menționată. The post Cum făcea Giovani Becali (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.