Dezvăluire incredibilă a lui Becali: „Mi-a zis Gino: «Hai, mă, Gigi, contează la tine 300 de mii de euro?!»” Patronul FCSB a izbucnit și cere dreptate: „O să contestăm și clasamentul!”

LPF și FRF au hotărât ca Liga 1 să treacă la un nou format, astfel că sezonul s-a terminat fără ca FCSB să joace meciul cu Astra Giurgiu. Gigi Becali spune că a pierdut 300 de mii de euro și este hotărât să conteste decizia șefilor fotbalului românesc. Federația Română de Fotbal a hotărât ca, din sezonul viitor, Liga 1 să aibă 16 echipe! Astfel, Dinamo s-a salvat de la retrogradare, iar Chindia Târgoviște va disputa „barajul” de salvare de la retrogradare contra lui CS Mioveni.

Dezvăluire incredibilă a lui Gigi Becali! Patronul FCSB a izbucnit și cere dreptate: „O să contestăm și clasamentul!” „Nu s-a jucat… nu s-a jucat! Bun, dar trebuie să faci clasamentul în funcție de meciurile jucate. Ne pui să votăm, dar voi sunteți niște proști, că nu ținem cont de ce votați. Noi nu ținem cont de ce votați voi, ce vreți voi, iar voi care sunteți niște proști care dați bani, așa este în România, proștilor, idioților, aveți niște stăpâni!”, a izbucnit Gigi Becali la Digi Sport. Patronul FCSB spune că este decis să conteste clasamentul final din Liga 1 și să meargă până la capăt: „Întrebați-ne și pe noi, vrem, nu vrem. Nu sunt împotrivă, 16 echipe, să fie și Dinamo, au dreptate până la urmă… Hai, mă, lasă, că ești Dinamo! Eu am acceptat ideea că sunt stăpâni, nu mă mai enervez. Asta e țara mea, nu există inteligență, exista stăpânire, când votez votez stăpâni. Mi-am asumat. Dar acum, să vii să spui ca eu sunt stăpânul tău, dar nici banii nu îi iei câți vrei tu?! O să merg la comisii întâi. Dar ăștia fac ca ei! Îți spun eu, ce zic ei, ăia aia fac. Ținând cont de situația actuală?… Noi am votat. Puncte pe meci am votat. Atunci împarte punctele pe meci jucate la Botoșani cu punctele pe meci jucate de FCSB și ai să vezi… Nu e normal să vii și să spui că Astra nu poate să joace, iar noi să nu luăm banii. O să contestăm și clasamentul. Am vorbit cu Gino și mi-a zis: Bine, mă (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top