Fabulos! Farsa dinamoviștilor făcută rivalilor de la FCSB, subiect de film: „Prima oară-i gratis”. Pelicula „explică în detaliu povestea celei mai cunoscute coregrafii din lume”

Suporterii dinamoviști au realizat una dintre cele mai mari farse din istoria fotbalului. La data de 16 august, rivalii de la FCSB „realizau” la meciul roș-albaștrilor o coregrafie ce desfășura pe întreaga peluză „Doar Dinamo București”. Suporterii roș-albi au susținut că sunt reprezentanții unei firme germane specializate în recuzite pentru coregrafii. S-au deplasat la sediul lui Gigi Becali, i-au prezentat proiectul, iar patronul FCSB a fost de acord să finanțeze. Ar fi trebuit să apară un mesaj dedicat „momentului” Sevilla, acolo unde trupa roș-albastră a câștigat Cupa Campionilor Europeni, completat de anii 1986 și 2016. Dar, realitatea a fost că toată tribuna a doua a Arenei Naționale a arătat cuvintele „Doar Dinamo București”. FCSB a înregistrat atunci scorul de 0-5 din partea celor de la Manchester City. „PRIMA OARĂ-I GRATIS” Distribuiți! Sunt unele momente în urma cărora totul se schimbă. Și noi și lumea și viziunea lumii despre noi. Acestea sunt clipele care devin amintiri și apoi istorie. Acestea sunt momentele de povestit celor ce vin după noi. 16 August 2016 a fost un astfel de moment. După acea seară uluitoare, nimic n-a mai fost la fel. Iar acum, Coregrafia „Doar Dinamo București”, în toată splendoarea ei, va ajunge pe marile ecrane din lumea întreagă! Am fost asaltați de oameni din presă care au vrut să afle cum a fost posibil, cum s-a întâmplat, cine sunt cei care au gândit marea diversiune. Am păstrat tăcerea și am căutat omul care să poată pune pe peliculă povestea DDB în toate detaliile facerii. Și l-am găsit: Regizorul Laviniu Lazăr (https://www.facebook.com/laviniu.lazar) a transformat „nebunia” noastră într-un film artistic care va revoluționa lumea celor ce știu să-și trăiască pasiunea și s-o ridice la statutul de artă” arată postarea celor din PCH.

Lansarea proiectului cinematografic “PRIMA OARA-I GRATIS” (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top