Critic National
critic national stiri 24/7

Florin Prunea, șocat de modul în care Dinamo a renunțat la un fotbalist. „M-au sunat din Portugalia. Nu pot să cred așa ceva!”

Florin Prunea, fostul președinte al celor de la Dinamo București, a vorbit despre modul în care Riccardo Piscitelli s-a despărțit de formația din Ștefan cel Mare, iar acesta susține că a rămas uimit când a aflat că „câinii” au renunțat la portar fără să primească vreun ban. Florin Prunea susține că a fost contactat de un club din Portugalia care se interesa de Riccardo Piscitelli, iar el le-a transmis lusitanilor că nu îl pot lua pe goalkeeper liber de contract, dar Ionuț Negoiță l-a lăsat să plece fără să încaseze vreun ban. Florin Prunea, șocat de faptul că Dinamo a renunțat la un jucător pentru care exista interes din Portugalia „Pentru mine este o enigmă. Era unul dintre primii trei portari din România. M-au sunat cei din Portugalia înainte să îl ia. Şi le-am zis că nu cred că puteţi să îl luaţi gratis de la Dinamo. Nu cred că Riccardo Piscitelli putea să plece liber de la Dinamo. Nu pot să cred aşa ceva. Un portar de 26 de ani, în primii trei din românia. Nu cred aşa ceva. Însemană că s-au întâmplat lucruri ciudate. Nu pot să îmi dau seama„, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport. „M-a sunat Riccardo să mă întrebe ce să facă şi i-am zis: >. Dar el a zis: >. >.>. Şi dacă a plecat liber un asemenea portar de la Dinamo, înseamnă că au fost lucruri ciudate”, a mai spus Florin Prunea. The post Florin Prunea, șocat de modul în care Dinamo a renunțat la un fotbalist. „M-au sunat din Portugalia. Nu pot să cred așa ceva!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi