Galeria dinamovistă, atmosferă incendiară înaintea meciului cu Hermannstadt! Mulțescu a coborât din autocar și a început să aplaude | FOTO&VIDEO

Dinamo joacă luni, la ora 21:00, cu Hermannstadt în prima etapă a Ligii 1 și totodată primul duel sub noua conducere. Fanii „câinilor” și-au arătat atașamentul față de elevii lui Gigi Mulțescu și s-au strâns în număr mare lângă Arena Națională. Suporterii, deși nu pot asista la meci din cauza restricților impuse de pandemia COVID-19, sunt prezenți! Torțe, bannere, cântece…tot „arsenalul”, mulțimea s-a deslănțuit în momentul în care autocarul echipei și-a făcut apariția. Tehnicianul Gigi Mulțescu a coborât și a aplaudat galerie – în jur de 200 de inși fiind prezenți.

Iată și echipa pe care Mulțescu o va trimite în teren contra sibienilor: Straton – Ehmann, Puljic, Bejan – G. Crețu, Al. Răuță, Vl. Achim, Sin – Sorescu, Neicuțescu, G. Crețu / Rezerve: Eșanu, R. Grigore, M. Popescu, Mihaiu, I. Borcea, D. Popa, Ahmed Bani, R. Zamfir.

Dinamo – Hermannstadt, primul meci cu Pablo Cortacero acționar Recent, Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj pe Facebook în care susţine că a trecut săptămâna în care spaniolii au promis că invită suporterii la discuţii. Ei anunțau că în cazul în care  jucătorii nu vor fi plătiţi, tot ei, prin programul DDB, vor achita restanțele către echipă. „În cazul în care jucătorii nu-şi vor primi salariile restante, suntem dispuşi să le plătim noi. Acest lucru se va face DOAR DUPĂ CONSULTAREA prealabilă a membrilor DDB” spunea fanii. Potrivit surselor ProSport, Pablo Cortacero a anunțat inițial că va reveni în cursul zilei de luni în România, în timp util pentru a ajunge la meci, însă acesta s-a răzgândit și va ajunge în țară marți. De asemenea, Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre investitorii spanioli și Ionuț Negoiță, este și el plecat la Alba Iulia. Acesta va reveni în București în zilele următoare. Cert e că noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubului: un antrenor (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top