Critic National
critic national stiri 24/7

Ioan Mărginean, la Dinamo?! Oficialul de la Gaz Metan Mediaș a fost la club | EXCLUSIV

Ioan Mărginean (59 de ani), oficial al clubului Gaz Metan Mediaș, ar putea ajunge în „Ștefan cel Mare”, după ce în trecut a mai fost ofertat de către Dinamo. Potrivit surselor ProSport, Ioan Mărginean a fost în „vizită” la clubul Dinamo, în dimineața zilei de miercuri. Ioan Mărginean, în sfârșit la Dinamo? În iarna trecută, Ioan Mărginean a mai avut discuții cu cei din conducerea clubului din „Ștefan cel Mare”, însă acestea nu s-au concretizat, iar fostul oficial de la Gaz Metan Mediaș a explicat la vremea respectivă cum au stat lucrurile. Acesta a dorit să rămână la Mediaș, să pună umărul la ieșirea din insolvență a clubului, obiectiv îndeplinit în cele din urmă. „Eu puteam să ajung la Dinamo în iarnă. Dar cum era să las Mediașul în iarnă, care se bătea la play-off cu Dinamo? Eram considerat trădător, dar acum îmi pare rău. Dacă ai onoare, nu pleci. Am scos echipa din insolvență și aștept să vină pețitorul s-o ia. Nu cred că aș fi fost organizator de competiții la Dinamo. Erau problemele cu Prunea și cred că domnul Negoiță voia să nu mai fie război, că nu aduce nimic bun războiul”, spunea Ioan Mărginean, pentru ProSport. Ardeleanul a fost un fotbalist important pentru Dinamo la începutul anilor ’80, făcând parte din formația cu care „câinii” au jucat semifinalele CCE cu Liverpool în 1984.

5.000 de lei a donat Ioan Mărginean Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo” la finele anului 2019, când a devenit „socio”

The post Ioan Mărginean, la Dinamo?! Oficialul de la Gaz Metan Mediaș a fost la club | EXCLUSIV appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi