Critic National
critic national stiri 24/7

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, marcată în condiții speciale la Mănăstirea Nicula. Sute de oameni au venit să participe la slujbe

La Cluj, fiecare zi are ceva sacru. La Mănăstirea Nicula sunt slujbe toată ziua. Vineri seară, credincioșii vor participa la un eveniment unic.

La Cluj, fiecare zi are ceva sacru. La Mănăstirea Nicula sunt slujbe toată ziua. Vineri seară, credincioșii vor participa la un eveniment unic.

Credincioșii adunați la Nicula și-au adus pături și au instalat corturi pentru a participa la slujbele care au loc astăzi, pe tot parcursul zilei, dar și mâine.

De la ora 18.00, slujba va fi oficiată de Mitropolitul Clujului,  Înaltpreasfințitul Andrei.

De la ora 21.30, va fi scoasă Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. După miezul nopții se va face înconjurul bisericii cu icoana, așa cum se obișnuiește în fiecare an.

Credincioșii se vor închina însă de la distanță.

Purtarea măștilor va fi obligatorie, procesiunea credincioșilor de la Gherla la Nicula a fost anulată, iar comercializarea produselor de orice natură va fi interzisă.

Sâmbătă, ceremoniile încep la ora 10.00.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi