Spectaculos! Au apărut primele imagini cu stadionul din Sibiu! Cum va arăta arena când va fi gata | VIDEO

Sibienii se pregătesc pentru sărbătoare. Arena pe care joacă FC Hermannstadt va fi una ultramodernă. Reconstrucția stadionului a început de ceva timp, dar Primăria a dat publicității primele imagini cu faza finală. Iar acestea sunt de-a dreptul spectaculoase. Stadionul Municipal va arăta fanulos după ce lucrările de șantier vor ajunge în faza finală. Primăria din Sibiu a dat publicității o simulare 3D a stadionului care va costa 132.843.616,38 lei. Spectaculos! Au apărut primele imagini cu stadionul din Sibiu! Cum va arăta arena când va fi gata  Stadionul din Sibiu va avea o capacitate totală de 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP și va arăta în stil englezesc. Va exista o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, sub peluza Sud, unde vor fi și spații de alimentare publică. Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, exact cât cea de pe Camp Nou, spre exemplu. Gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Actualul stadion a fost construit în 1927, iar între 1977 și 1981 s-au făcut modificările care au creat actuala tribună, care între timp a fost modernizată. Sibienii ar putea primi încă o veste mare. Teodor Birț, fostul președinte al celor de la FC Hermannstadt, anunță revenirea la viață a celui mai cunoscut club de fotbal din Sibiu, Inter Sibiu. „Este vorba despre un proiect nou. De ce Inter Sibiu? Pentru că Inter Sibiu este echipa cu cea mai mare performanță a orașului Sibiu, este echipa iubită de toți sibienii, este echipa care a câștigat Cupa Balcanică și pot să vă spun că în cei patru ani de zile în care am condus Clubul Hermannstadt foarte multă lume m-a întrebat de ce FC Hermannstadt și nu Inter Sibiu? Nu puteam să răspund, dar acum am considerat că dacă încep un proiect nou acesta este (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top