Veste șoc la Petroșani: CSM Jiul ratează barajul de promovare în Liga 3. Fostul stelist Damian Militaru e dărâmat: ”Toată munca noastră s-a dus pe «Apa Sâmbetei»”

CSM Jiul Petroșani, campioana din acest an a Ligii a 4-a Hunedoara, și Avântul Periam, campioana din Timiș, ar fi trebuit să susțină duminică, 9 august, de la ora 17:30, meciul pentru barajul de promovare în Liga 3, la Lupac (Caraș-Severin), însă acest nu va mai avea loc. Era unicul joc al celor două echipe, unul decisiv pentru accederea în cel de-al treilea eșalon, fiindcă a treia adversară din grupa în care au fost repartizate nu există, deoarece Mehedințiul nu și-a desemnat reprezentantă la baraj. CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

CSM Jiul Petroșani ratează barajul de promovare în Liga 3. Campioana din Hunedoara are un jucător pozitiv la coronavirus și intră în izolare. Damian Militaru e dărâmat de veste: ”Toată munca noastră s-a dus pe «Apa Sâmbetei»”

The post Veste șoc la Petroșani: CSM Jiul ratează barajul de promovare în Liga 3. Fostul stelist Damian Militaru e dărâmat: ”Toată munca noastră s-a dus pe «Apa Sâmbetei»” appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top