Zi neagră în lupta cu noul coronavirus: 1.378 de infectări în 24 de ore. Giurgiu, singurul județ care nu a avut nicio îmbolnăvire la ultima raportare

Bucureștiul, Prahova, Argeș și Dâmbovița sunt pe primele locuri la numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus. Medicii se așteaptă ca și în zilele următoare să crească numărul cazurilor noi. Singurul județ care nu a avut nicio îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 la ultima raportare este Giurgiu.

România înregistrase cele mai multe îmbolnăviri cu SARS-CoV-2 pe 30 iulie, când au fost raportate 1.356 de cazuri noi. Acum, la 8 zile distanță, avem un nou record negativ, cu 1.378 de infectări în 24 de ore. Aproape 200 s-au înregistrat în București.

Cifrele sunt alarmant de mari și în Prahova, Argeș, Dâmbovița.

31 de bărbați și 19 femei au pierdut lupta cu cel mai periculos virus al momentului. 446 de români sunt internați la terapie intensivă.

Pentru medici, fiecare caz nou și mai ales grav înseamnă o presiune enormă, care se simte cel mai mult în secțiile de terapie intensivă.

Ei se așteaptă ca și în zilele următoare să crească numărul cazurilor noi de îmbolnăviri.

Singurul județ care nu a avut nicio îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 la ultima raportare este Giurgiu.

Până acum, acolo s-au înregistrat 439 de cazuri.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top