Biletul Zilei » 100% fotbal pentru prima zi a săptămânii!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția din prima zi a săptămânii. Vom paria pe meciuri programate în primele ligi din Rusia, România și Anglia.

Spectacolul vine de la Ovidiu » Închidem etapa în Liga 1 cu 4 ponturi de la Viitorul Constanța – Universitatea Craiova!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul programat în epilogul rundei a III-a a Ligii 1. La Ovidiu, Viitorul va primi vizita formației  Universitatea Craiova într-un meci care mereu a produs spectacol. Vom miza pe minim două goluri marcate în meci, selecția noastră fiind câștigătoare în ultimele șase dueluri oficiale. Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom ține cont de diferența de valoare între Zenit – Arsenal Tula și vom paria simplu pe „1” solist și vom lua „2 cu handicap 0” la Brighton- Chelsea. În cazul în care oapseții nu se impun iar duelul se termină nedecis, selecția noastră primește cota „1”. Biletul Zilei ora 22:15 Brighton – Chelsea – 2 cu HA 0- cota 1.25 ora 18:30 Zenit – Arsenal Tula – 1 – cota 1.22 ora 21:00 Viitorul – ”U” Craiova – Peste 1.5 goluri – cota 1.33 Cota totală: 2.02 The post Biletul Zilei » 100% fotbal pentru prima zi a săptămânii! appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.