Comunicat de presă – Forumul Democrat German din România

Candidaţii Forumului Democrat German din România (FDGR) au votat în această dimineaţă la secţia amenajată la şcoala 8 din Sibiu (Astrid Fodor) şi la secţia amenajată la şcoala din Cisnădioara (Gabriel Tischer şi Robert Krafft)

Declaraţie Astrid Fodor:

„Am votat pentru continuitate, am votat pentru o echipă care prin statutul ei moral garantează că bugetul Sibiului va fi utilizat doar în interesul comunităţii noastre şi al oraşului nostru. Am votat pentru un Sibiu european, pentru un Sibiu al bunului simţ, pentru un Sibiu în care împreună să continuăm dezvoltarea lui armonioasă şi coerentă”

Declaraţie Gabriel Tischer:

„Am votat pentru:

– 4 ani în care în administraţia locală să primeze transparenţa, dialogul, performanţa, respectul pentru fiecare cetăţean!

– 4 ani în care să punem educaţia şi sănătatea pe primul loc!

– 4 ani în care asistenţa socială să devină o forţă importantă în eradicarea sărăciei, a analfabetismului şi a protecţiei sociale!

– 4 ani în care TOŢI oamenii de afaceri vor găsi în Consiliul Judeţean un partener profesionist, imparţial, implicat şi deschis iniţiativelor de dezvoltare!

– 4 ani în care agricultura şi dezvoltarea rurală să fie un pilon important în viitorul judeţului!

– 4 ani în care mediul academic şi oamenii de cultură vor scrie, alături de administraţie, o pagină nouă în spiritul autentic al Sibiului!

– 4 ani în care patrimoniul istoric şi natural al judeţului să transforme Sibiul în una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice din Europa!

Fiii noştri trebuie să capete convingerea că viitorul lor poate fi construit aici, acasă!”

Declaraţie Robert Krafft

„Am mers la vot într-o localitate încărcată de istorie şi demnitate, cu credinţa că fiecare din noi a înţeles responsabilitatea de a face din Cisnădie un loc mai bun. Am speranţa că împreună putem oferi un standard de calitate a vieţii ridicat. Reprezentativitatea primarului şi a consiliului local stă în mâinile fiecărui locuitor din Cisnădie. Să fie într-un ceas bun!”


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.