Diego Fabbrini, dorit în Liga 1: „Îl aduc cu mașina mea de la București!” Contra nu îl mai vrea pe italian la Dinamo

Diego Fabbrini a fost înlocuit la pauza meciului cu Botoșani, iar Cosmin Contra nu l-ar mai vrea pe italian la echipă. Valeriu Iftime îl așteaptă sub comanda lui Marius Croitoru, deși recunoaște că nu îi poate asigura salariul din Ștefan cel Mare. Valul de spanioli aduși de noua conducere de la Dinamo este aproape să mai facă o victimă. Diego Fabbrini nu ar mai fi pe placul lui Cosmin Contra, care ar încerca să scape și de salariul mare al jucătorului adus de la Botoșani.

Valeriu Iftime îl vrea pe Fabbrini la Botoșani Diego Fabbrini are unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo. Cum jocul italianului nu îl convinge pe Cosmin Contra, acesta ar vrea să scape de salariul de 18 mii de euro al mijlocașului, anunță Gsp. Valeriu Iftime s-a oferit imediat să îl repatrieze pe italian. Nu ar fi prima dată când omul de afaceri din nordul Moldovei îl cere pe fostul său jucător. „Încă-l mai aștept, dar în condițiile noastre. Nu cred că sunt singurul din România care l-ar dori pe Diego Fabbrini. Sunt absolut convins că poate juca la noi, este un fotbalist foarte bun, dar la mine e vorba despre partea financiară. În condițiile mele, îl aduc eu cu mașina mea de la București mâine. Dar nu cred că pleacă de la Dinamo. Nu cred că îi dă drumul Cosmin Contra, știe că e un fotbalist foarte bun. Eu l-aș lua pe Fabbrini. Și cred că mulți l-ar lua”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport. Patronul lui Botoșani spune că nu i-ar putea oferi mai mult de 7-8 mii de euro italianului. Diego Fabbrini, auto-critică în direct la TV Fabbrini a fost criticat de Cosmin Contra și după eșecul de la Ploiești, 0-1 cu Chindia: „A fost un meci greu pentru noi. Cred că mai ales această parte a sezonului va fi foarte grea pentru noi. Încercăm să facem ceea ce ne cere noul antrenor. Încercăm, dar câteodată nu ne iese. Putem să ne odihnim acum în aceste două (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top