Biletul Zilei » Nicio surpriză „VERDE” și ieri » Selecțiile de astăzi sunt aici »»

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Astăzi vom paria 100% pe fotbal în încercarea de a ne dubla investiția.

Meci de gală la Paris » Pariem „safe” la cota 1.51 la Franța – Portugalia!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea Norvegia- România, meci din Liga Națiunilor. Ambele reprezentative au ratat prezența la EURO 2020 și se vor axa doar pe această competiție. Nu ne complicăm și pariem pe un meci cu cel puțin două goluri, selecția noastră fiind câștigătoare în ultimele trei „directe”. Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la „indigo” pe „X2”. Este vorba de duelurile Islanda – Danemarca și Irlanda de Nord – Austria. Pe lângă faptul ca echipele vizitatoare au un plus de valoare, remarcăm faptul că atât Islanda cât și Irlanda de Nord au jucat joi in playoff-ul pentru EURO 2020. În plus, Danemarca si Austria au disputat meciuri amicale și în mod normal ar trebui să fie mai proaspete din punct de vedere fizic. Biletul Zilei                    ora 19:00, Norvegia – România, peste 1.5 goluri, cota 1.33 ora 21:45, Islanda – Danemarca, X2, cota 1.22 ora 21:45, Irlanda de Nord – Austria, X2, cota 1.25 Cota totală: 2.02 The post Biletul Zilei » Nicio surpriză „VERDE” și ieri » Selecțiile de astăzi sunt aici »» appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top