Cea mai mare temere a oamenilor de afaceri din industria restaurantelor este că rămân fără angajați

Funcționarea restaurantelor, a cafenelelor și a sălilor de spectacol depinde de cum evoluează cazurile de coronavirus. Autoritățile locale pot decide închiderea localurilor dacă rata de infectare trece de 3 cazuri la mia de locuitori, în timp ce nunțile și botezurile au fost interzise la nivel național. Cu toate că pot apela la șomaj tehnic pentru angajații lor, antreprenorii se tem că vor pierde forța de muncă pe care au instruit-o în ultimii ani.

cititi articolul complet în Digi24


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.