Confesiunile Cristinei Laslo, handbalistă suspendată din cauza scandalului de dopaj de la Corona Brașov: „M-am simțit singură și goală pe dinăuntru…Cea mai grea perioadă”

Handbalista de la Baia Mare a revenit la echipa națională după suspendarea primită în noiembrie 2019 în cazul de dopaj în care a fost implicată alături de colegele de atunci, de la Corona Brașov. Emoțiile au copleșit-o pe Cristina Laslo când s-a alăturat din nou primei reprezentative a României. Ea a stat departe de handbal peste opt luni, parte a pedepsei de 15 luni, diminuată ulterior de Agenția Națională Antidoping. „Parcă am așteptat o viață să se termine acest episod negru din viața mea. A fost cea mai grea perioadă din carieră. M-am simțit singură și goală pe dinăuntru…nu mai aveam alături colege, antrenori, staff, suporteri…lumea din jur nu mai vorbea de handbal în preajma mea, nu mai aveam atenția direcționată către handbal. N-a fost ușor să accept faptul că trebuie să stau departe de handbal. Mă simt bine acum, am trecut cu bine peste această situație, simt că sunt din nou Cristina cea de dinainte, am uitat tot ce s-a întâmplat, nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Cristina Laslo, componentă a echipei naționale a României. Cristina Laslo: „Am mers în vacanțe înainte de pandemia de coronavirus” Timpul petrecut departe de sport a însemnat, povestește Cristina, timp alături de familie: „Am mers în vacanțe înainte de pandemia de coronavirus, am petrecut momente alături de familie. Am stat acasă, la Cluj, și am făcut tot ceea ce nu pot face cât timp sunt angrenată într-un grup și ocupată cu handbalul. Eram într-o fugă continuă și nu aveam deloc timp pentru cei dragi, iar ân această perioadă m-am bucurat de ei. Am învățat să am răbdare, să văd lucrurile din afara terenului. Mă simt mai matură și mai relaxată, eram într-o presiune continuă, într-o fugă după rezultate și o dorință permanentă de a demonstra lucruri”. Cristina Laslo vrea titlul cu Baia Mare Cristina a revenit pe teren după situația de la Corona, la Baia Mare, echipă (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top