Cristiano Bergodi a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat lui Valentin Mihăilă, după ce s-a transferat la Parma: „M-au sunat mulți din Italia!”

Cristiano Bergodi (56 de ani), antrenorul Universității Craiova, a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat lui Valentin Mihăilă (20 de ani), după ce tânărul jucător s-a transferat în Serie A, la Parma. Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma, în această toamnă, de la Universitatea Craiova pentru opt milioane de euro. Cristiano Bergodi a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat lui Valentin Mihăilă, după ce s-a transferat la Parma Tehnicianul italian a declarat că a fost sunat de mai mulți oameni din țara natală pentru a-l întreba despre Valentin Mihăilă. Bergodi susține că i-ar fi spus, fostului său elev, faptul că noua lui echipă este o rampă de lansare pentru un viitor transfer la o formație mult mai galonată. „M-au sunat mulți din Italia pentru Mihăilă, îl urmăreau de mult timp, am spus numai lucruri frumoase, sper să facă lucruri bune la Parma. I-am zis și eu: «Vali ai ajuns acolo, acum poți să faci un salt și mai sus, e o trambulină, o etapă intermediară. Acum e la o echipă unde nu e presiune și se poate dezvolta ca jucător»”, a declarat Cristiano Bergodi. Ioan Becali dezvăluie planurile celor de la Parma cu Valentin Mihăilă „Eu l-am prezentat unor scouteri, prieteni de-ai mei de la Parma. L-au studiat în aproape toate meciurile, au făcut un raport bun și au zis că au nevoie să investească. Parma a cumpărat mai mulți jucători, are un proprietar american. A văzut ce bază au, ce pretenții au pentru viitor. Tot de la Parma a plecat și Mutu pe 24 de milioane și speră să îl vândă și pe el pe mai mult. La 20 de ani pare matur, foarte matur. El deja a început să schimbe câteva cuvinte. Am lăsat pe cineva acolo să îi găsească o casă, să îi deschidă un cont și așa mai departe. Au plecat de la 5 milioane și jumătate și au ajuns la 8,5 milioane net. El este încă tânăr, crud, are tot viitorul în față. Le-am spus să îl urmărească. Sunt niște (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top