Dorinel Munteanu a dezvăluit care sunt punctele forte ale Islandei. „Trebuie să fim foarte atenți!”

Dorinel Munteanu a dezvăluit care sunt punctele forte ale Islandei și i-a atras atenția lui Mirel Rădoi la ce capitol trebuie să fie mai atent. Deși susține că Islanda este foarte bună la fazele fixe și poate pune poarta echipei națională a României în pericol, Dorinel Munteanu crede că Mirel Rădoi nu are nevoie de jucători foarte înalți pentru a-i bloca pe islandezi și a explicat de ce. Dorinel Munteanu, despre punctele forte ale Islandei Asta nu e tot! Dorinel Munteanu îi acuză pe islandezi că au vrut să le pună probleme „tricolorilor” încă din momentul în care au aterizat în țara lor, atunci când i-au pus să facă testele pentru COVID-19 pe aeroport. „Este clar că ei trebuie să fie puternici. E clar că islandezii au făcut intenționat povestea cu testele din aeroport ca să îi sustragă de la concentrarea jocului, dar după cum am și eu informații, ei sunt foarte concentrați. Trebuie să fim foarte atenți la fazele fixe pentru că Islanda este foarte periculoasă la fazele fixe, la fel cum toți nordicii sunt foarte periculoși la fazele fixe. Dar nu ne trebuie jucători foarte înalți ca să câștigăm dueluri aeriene de acest gen. Și Hanca poate să o facă foarte bine și Stanciu dacă i se cere. Mai sunt jucători care pot să facă marcaj. Punctul lor forte sunt fazele fixe, dar contează mai puțin dacă avem 5 sau 6 jucători cu talie”, a spus Dorinel Munteanu, conform Pro X. România, finală cu Ungaria sau Bulgaria dacă trece de Islanda Dacă o învinge pe Islanda, atunci echipa națională a României va juca finala barajului pentru Campionatul European 2020 cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

Islanda – România se joacă la Reykjavik, azi, ora 21.45, în semifinalele barajului pentru EURO 2020, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Pro TV.

The post Dorinel Munteanu a dezvăluit care sunt punctele forte ale Islandei. „Trebuie (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.