Critic National
critic national stiri 24/7

Fotbalistul Ionuț Coipan, dramă la doar 26 de ani! A fost diagnosticat cu leucemie. „Boala a reapărut pentru a treia oară!”

Fotbalistul Ionuț Coipan trece printr-o adevărată dramă la doar 26 de ani, toate acestea după ce a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloidă pentru a treia oară. Ionuț Coipan juca pentru Sporting Roșiori de Vede, în Liga 3, în momentul în care a decis să renunțe la visul lui de a deveni un fotbalist important în România pentru a pleca în străinătate ca să-și creeze un viitor mai bun. Fotbalistul Ionuț Coipan, dramă la doar 26 de ani După o perioadă petrecută în afara țării, Ionuț Coipan a revenit în România pentru a-și întemeia o familie, dar atunci au apărut și primele probleme pentru tânărul fotbalist. În mai 2018 a început să se simtă rău, iar după un control amănunțit a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloidă, fiind internat la Spitalul Universitar din București. Ionuț Coipan a urmat tratamentul cu citostatice pe o perioadă de 6 luni și a reușit să învingă boala după o luptă grea care l-a măcinat de puteri. Fericirea a durat doar un an pentru tânărul fotbalist, toate acestea deoarece în octombrie 2019 boala revenit, iar de această dată, deși inițial tratamentul părea să dea roade, boala a reapărut și pentru a treia oară. Ionuț Coipan are nevoie de un transplant de celule stem pentru a scăpa de această boală cruntă, dar șansele sunt mici ca acest lucru să se întâmple în România deoarece nu a găsit un donator compatibil. Astfel, doctorii i-au transmis acestuia că trebuie să meargă la o clinică din Turcia, iar Ionuț Coipan are nevoie de aproximativ 130.000 de euro pentru a face operația, sumă foarte mare pentru familia tânărului.

VEZI AICI CUM ÎL POȚI AJUTA PE IONUȚ COIPAN

The post Fotbalistul Ionuț Coipan, dramă la doar 26 de ani! A fost diagnosticat cu leucemie. „Boala a reapărut pentru a treia oară!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi