Gică Hagi, sfat prețios pentru Gigi Becali! Cum îl poate vinde pe Florinel Coman pe zeci de milioane: „Acolo trebuie să joace”

Gică Hagi, patronul clubului FC Viitorul, a vorbit despre Florinel Coman, fostul jucător al formației constănțene, dar și despre poziția, din teren, în care tânărul fotbalist oferă cel mai bun randament. Florinel Coman a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul pentru trei milioane de euro. În prezent, Florinel Coman se află în perioada de recuperare, după accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League. Gică Hagi, sfat pentru Gigi Becali Fostul antrenor al lui FC Viitorul susține că Florinel Coman trebuie folosit numai în compartimentul ofensiv și să nu coboare pentru a ajuta apărarea, așa cum îi cere Toni Petrea la FCSB. „Pentru mine, Coman trebuie să joace numai în atac, nu să vină în apărare. Cu cât vine în apărare, cu atât devine vulnerabil. E prea departe poarta de el. Sunt trei jucători care mie îmi plac foarte mult. Man, Coman şi…? Şi cel pomenit înainte, nu mai zic că e fi-miu. Sunt trei jucători în care am mare încredere. Sunt jucători de competiţii europene şi chiar mai mult. Depinde de cursul lor, dar au un potenţial enorm. Aşa că în atac stăm bine”, a declarat Gică Hagi, la Telekom Sport. Giovanni Becali a confirmat că Florinel Coman este dorit de echipa care a plătit o avere pentru Alexandru Mitriță Florinel Coman este reprezentat de Ioan Becali, fostul impresar al multor jucători din „Generația de Aur” și omul care acum câteva săptămâni a reușit transferul lui Valentin Mihăilă în Seria A, la Parma. Becali a confirmat că există discuții, dar rămâne de văzut dacă patronul FCSB va fi de acord să primească 10 milioane de euro și nu 15 milioane așa cum își dorește. La începutul anului, Orlando City a oferit 9,8 milioane de euro, dar tranzacția nu s-a realizat pentru că Gigi Becali a cerut și 40 la sută din suma viitorului transfer. „Abia în luna ianuarie vom putea discuta (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.